آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه شرکت نفت |بازنشستگان

آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه شرکت نفت بازنشستگان، بیمه شرکت نفت بازنشستگان، آزمایشگاه پاتوبیولوژی بیمارستان رسالت (رویال تهران) با 40 سال سابقه فعالیت به صورت شبانه روزی در ایام تعطیل و روز های جمعه، با بکار گیری مجهز ترین و بروز ترین تجهیزات، بزرگترین و پیشرفته ترین آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه شرکت نفت بازنشستگان می باشد. 

آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه شرکت نفت |بازنشستگان
آزمایشگاه بیمارستان رسالت با قابلیت دسترسی به سیستم آنلاین و صدور معرفی نامه برای مراجعین محترم بیمه شرکت نفت بازنشستگان علاوه بر رفاه حال شما، در زمان و هزینه صرفه جویی می نماید و بیمه شدگان محترم شرکت نفت بازنشستگان تنها با به همراه داشتن صفحه اول دفترچه بیمه خود و دستور پزشک می توانند آزمایشات خود را انجام دهند. 
این آزمایشگاه به تایید کارشناسان بیمه شرکت نفت بازنشستگان از بهترین تجهیزات برای آزمایشات استفاده می کند و تا به امروز از بالاترین سطح رضایت مراجعه کنندگان بیمه شرکت نفت بازنشسگان برخوردار بوده است.
آزمایشگاه بیمارستان رسالت با حفظ امنیت و آرامش مراجعین محترم و با استفاده از حرفه ای ترین تیم کارشناسان آزمایشگاهی، تمامی آزمایشات تخصصی، فوق تخصصی، پاتولوژی، مولکولی و غربالگری ها را انجام می دهد. و برای راحتی مراجعین، نمونه گیر خانم و آقا و نمونه گیر حرفه ای کودک در نظر گرفته شده است.
کیفیت و دقت آزمایشات در آزمایشگاه بیمارستان رسالت علاوه بر استفاده از تجهیزات پیشرفته و عملکرد تیم آزمایشگاه بیمارستان رسالت، قطعا از اعتماد و وفاداری شما مراجعین عزیز به آزمایشگاه بیمارستان رسالت نیز می باشد.کارکنان و بازنشستگان شرکت نفت پیشنهاد می گردد از خدمات آزمایشگاه بیمارستان رسالت و محیط بسیار مرتب و خوب بیمارستان و آزمایشگاه حتما بهره مند شوید تا کیفیت و دقت آزمایشات را لمس نمایند. قابل ذکر است در صورت نیاز به خدمات ویژه می توانید با شماره های تماس آزمایشگاه ارتباط برقرار نمایید.

راه های ارتباطی و شماره های آزمایشگاه به شرح ذیل می باشد  .

داشتن بیمه درمانی مزایای زیادی دارد. از شما و خانواده تان در برابر خسارات مالی به همان روشی که بیمه خانه یا خودرو محافظت می کند، محافظت می کند. حتی اگر از سلامت خوبی برخوردار باشید، هرگز نمی دانید چه زمانی ممکن است تصادف کنید یا بیمار شوید. بستری در بیمارستان می تواند بسیار پرهزینه تر از آن چیزی باشد که انتظار دارید. این موارد  ترسناک به نظر می‌رسند، اما خبر خوب این است که با داشتن یک بیمه درمانی مناسب، می‌توانید از خود در برابر بیشتر این موارد و انواع دیگر صورت‌حساب‌های پزشکی محافظت کنید.سلامتی شما با ارزش ترین دارایی شماست. با یک طرح بیمه درمانی خوب، شما به محافظت از سلامت و آینده مالی خود و خانواده خود برای یک عمر کمک می کنید. سایر مزایای کلیدی بیمه دسترسی به شبکه ای از پزشکان و بیمارستان ها و سایر منابع برای کمک به شما در حفظ سلامتی است.

با بیمه درمانی، :

آسوده خاطر و کمتر نگران باشید زیرا می دانید که تحت پوشش هستید

دسترسی به مراقبت های مقرون به صرفه و اطلاعات بهداشتی برای حفظ سلامتی شما

با بیمه درمانی و با انجام برخی از انتخاب های بهداشتی اولیه خوب، می توانید سلامت و رفاه خود را تقویت کنید.

یکی از بیمه های طرف قرارداد با ازمایشگاه پاتوبیولوژی بیمارستان رسالت تهران بیمه شرکت نفت است شما مراجعین محترم می توانید در 24 ساعت شبانه روز با مراجعه به ازمایشگاه بیمارستان رسالت از خدمات ازمایشگاهی با کیفیت بالا بهره مند شوید آزمایشات متعددی در ازمایشگاه پاتوبیولوژی بیمارستان رسالت تهران به شما عزیزان ارائه می شود که در زیر تست شناسایی کلستریدیوم دیفیسیل و تست  باسیل اسید فست که جهت شناسایی بیماری سل است معرفی شده است .

تست C. difficile چیست؟

آزمایش نشانه‌های عفونت C. difficile را بررسی می‌کند که یک بیماری جدی و گاهی تهدیدکننده حیات دستگاه گوارش است. C. difficile مخفف کلستریدیوم دیفیسیل است. این نوعی باکتری است که در دستگاه گوارش شما یافت می شود.

انواع مختلفی از باکتری ها در دستگاه گوارش شما زندگی می کنند. بیشتر آنها باکتری های "سالم" یا "خوب" هستند، اما برخی مضر یا "بد" هستند. باکتری های خوب به هضم غذا کمک می کنند و رشد باکتری های بد را کنترل می کنند. گاهی اوقات، تعادل باکتری های خوب و بد به هم می خورد. این اغلب توسط برخی از انواع آنتی بیوتیک ها ایجاد می شود که می توانند باکتری های خوب و بد را از بین ببرند.

 

  1. diff معمولا مضر نیست. اما زمانی که باکتری های موجود در سیستم گوارش از تعادل خارج می شوند، باکتری C. diff می تواند خارج از کنترل رشد کند. هنگامی که C. diff بیش از حد رشد می کند، سمومی تولید می کند که در دستگاه گوارش آزاد می شوند. این وضعیت به عنوان عفونت C. diff شناخته می شود. عفونت C. diff باعث ایجاد علائمی در این محدوده می شود از اسهال خفیف تا التهاب تهدید کننده زندگی روده بزرگ.

 عفونت های C. diff اغلب در اثر استفاده از آنتی بیوتیک های خاص ایجاد می شوند. اما C. diff نیز می تواند مسری باشد. باکتری C. diff به مدفوع منتقل می شود. زمانی که فرد مبتلا به عفونت پس از اجابت مزاج دست های خود را به طور کامل نشوید، باکتری می تواند از فردی به فرد دیگر سرایت کند. سپس ممکن است باکتری را به غذا و سایر سطوحی که لمس می کنند پخش کنند. اگر با سطح آلوده تماس پیدا کنید و سپس دهان خود را لمس کنید، ممکن است به عفونت مبتلا شوید.

 

 نام های دیگر: C. difficile، Clostridium difficile، آزمایش گلوتامات دهیدروژناز GDH Clostridioides difficile، تست سم C. difficile

 

این تست برای چیست؟

 آزمایش C. diff اغلب برای یافتن اینکه آیا اسهال توسط باکتری C. diff ایجاد شده است استفاده می شود.

 

 چرا به تست C. diff نیاز دارم؟

 اگر هر یک از علائم زیر را دارید، به خصوص اگر اخیراً داشته اید، ممکن است به آزمایش C. diff نیاز داشته باشید

  • مصرف آنتی بیوتیک
  •  اسهال آبکی سه بار یا بیشتر در روز که بیش از چهار روز ادامه دارد
  •  درد شکم
  •  تهوع و استفراغ
  •  از دست دادن اشتها
  •  خون یا مخاط در مدفوع
  •  کاهش وزن

 در صورت داشتن این علائم، همراه با برخی عوامل خطر، احتمال بیشتری وجود دارد که به آزمایش C. diff نیاز داشته باشید.

چه کسانی  در معرض خطر ابتلا به عفونت C. diff هستند:

  •  65 سال یا بیشتر سن دارند
  •  در خانه سالمندان یا مرکز مراقبت های بهداشتی زندگی می کنند
  •  بیمار در بیمارستان هستند
  •  بیماری التهابی روده یا سایر اختلالات دستگاه گوارش داشته باشند
  •  اخیراً جراحی دستگاه گوارش انجام داده است
  •  برای سرطان شیمی درمانی می کنند
  •  سیستم ایمنی ضعیفی داشته باشند
  •  عفونت قبلی C. diff داشته است

 در طول تست C. diff چه اتفاقی می افتد؟

 شما باید یک نمونه از مدفوع خود را ارائه دهید. آزمایش ممکن است شامل آزمایش هایی برای سموم C. diff، باکتری ها و/یا ژن هایی باشد که سموم را می سازند. اما همه آزمایش ها را می توان روی یک نمونه انجام داد. پزشک شما دستورالعمل های خاصی را در مورد نحوه جمع آوری و ارسال نمونه به شما می دهد. دستورالعمل ها شامل موارد زیر است:

 مدفوع را در ظرف مخصوصی که توسط پزشک یا آزمایشگاه به شما داده شده است جمع آوری کرده و نگهداری کنید.

 اگر اسهال دارید، می توانید یک کیسه پلاستیکی بزرگ را به صندلی توالت بچسبانید. جمع آوری مدفوع از این طریق ممکن است آسان تر باشد. سپس کیسه را داخل ظرف قرار می دهید.

 اطمینان حاصل کنید که ادرار، آب توالت یا کاغذ توالت با نمونه مخلوط نمی شود.

 ظرف را ببندید و برچسب بزنید.

 ظرف را در سریعترین زمان به آزمایشگاه برسانید. هنگامی که مدفوع به اندازه کافی سریع آزمایش نشود، ممکن است یافتن سموم C. diff دشوارتر باشد. اگر نمی توانید فوراً به آزمایشگاه برسید، باید نمونه خود را تا زمانی که آماده تحویل آن شوید در یخچال نگهداری کنید.

 

 آیا آزمایش خطراتی دارد؟

 هیچ خطر شناخته شده ای برای انجام آزمایش C. diff وجود ندارد.

 

 این نتایج چه چیز را نشان می دهد؟

 اگر نتایج شما منفی بود، احتمالاً به این معنی است که علائم شما توسط باکتری C. diff ایجاد نشده است، یا مشکلی در آزمایش نمونه شما وجود داشته است. پزشک شما ممکن است شما را برای C. diff دوباره آزمایش کند و/یا آزمایش‌های بیشتری را برای کمک به تشخیص درخواست کند.

 اگر نتایج شما مثبت بود، به این معنی است که علائم شما احتمالاً توسط باکتری C. diff ایجاد شده است. اگر عفونت C. diff در شما تشخیص داده شد و در حال حاضر آنتی بیوتیک مصرف می کنید، احتمالاً باید مصرف آنها را متوقف کنید. سایر درمان‌های عفونت C. diff ممکن است شامل موارد زیر باشد:

 مصرف انواع مختلف آنتی بیوتیک :پزشک شما ممکن است آنتی بیوتیک هایی را تجویز کند که باکتری های C. diff را هدف قرار می دهند.

 مصرف پروبیوتیک ها: پروبیوتیک ها "باکتری های مفید" هستند. آنها جهت عملکرد بهتر سیستم گوارش مفید می باشند.

 اگر عفونت های C. diff پس از درمان مجدداً عود می کنند، ارائه دهنده شما ممکن است پیوند میکروبیوتای مدفوعی (FMT) را توصیه کند. پیوند مدفوع نیز نامیده می شود. در این روش، مدفوع از یک اهدا کننده سالم به روده بزرگ شما پیوند زده می شود. تحقیقات نشان داده است که FMT در درمان عفونت های مکرر C. diff بسیار موفق است. این دارو توسط سازمان غذا و داروی آمریکا (FDA) تایید نشده است. بنابراین هنوز آزمایشی در نظر گرفته می شود. می توانید با پزشک خود در مورد اینکه آیا این گزینه برای شما مناسب است یا خیر صحبت کنید.

 

آزمایشات اسید فست باسیلوس (AFB).

تست باسیل اسید فست (AFB) چیست؟

باسیل اسید فست (AFB) یک باکتری  مقاوم است که سبب بیماری  سل می‌شود. سل یک عفونت باکتریایی جدی است که عمدتاً ریه ها را تحت تأثیر قرار می دهد. همچنین می تواند سایر قسمت های بدن از جمله مغز، ستون فقرات و کلیه ها را تحت تاثیر قرار دهد. سل از طریق قطرات تنفسی از فردی به فرد دیگر انتقال می یابد.

سل می تواند نهفته یا فعال باشد. اگر سل نهفته دارید، باکتری سل در بدن هست، اما احساس بیماری وجود ندارد و همچنین در این مرحله بیماری مسری نمی باشد. اگر مبتلا به سل فعال هستید، علائم بیماری را خواهید داشت و ممکن است عفونت را به دیگران منتقل کنید.

آزمایش  AFB در اکثر مواقع  برای کسانی که علائم سل فعال دارند تجویز می شود. آزمایش‌ها وجود باکتری AFB را در خلط شما بررسی می‌کنند. خلط با تف یا بزاق متفاوت است.

 

دو نوع اصلی تست AFB وجود دارد:

 

اسمیر AFB. در این آزمایش، نمونه شما روی آن "لغزنده" می شود یک اسلاید شیشه ای و زیر میکروسکوپ به آن نگاه کرد. این می تواند نتایج را در 1-2 روز ارائه دهد. این نتایج می تواند عفونت احتمالی را نشان دهد، اما نمی تواند تشخیص قطعی ارائه دهد.

 کشت AFB در این آزمایش، نمونه شما به آزمایشگاه برده می شود و در محیطی خاص قرار می گیرد تا رشد باکتری ها را تشویق کند. کشت AFB می تواند به طور مثبت تشخیص سل یا سایر عفونت ها را تایید کند. اما 6 تا 8 هفته زمان لازم است  تا باکتری های کافی جهت شناسایی عفونت رشد کند.

 

 آنها برای چه مواردی مناسبند؟

 آزمایشات AFB اغلب برای تشخیص عفونت سل فعال (TB) استفاده می شود. آنها همچنین ممکن است برای کمک به تشخیص انواع دیگر عفونت های AFB استفاده شوند. این شامل:

 

 جذام، یک بیماری ترسناک، اما اکنون یک بیماری نادر و به راحتی قابل درمان است که بر اعصاب، چشم ها و پوست تأثیر می گذارد. پوست اغلب قرمز و پوسته پوسته می شود و احساسش را از دست می دهد.

 عفونتی مشابه سل که بیشتر افراد مبتلا به اچ آی وی/ایدز و سایر افراد دارای سیستم های ایمنی ضعیف را تحت تاثیر قرار می دهد

 آزمایشات AFB همچنین ممکن است برای افرادی که قبلاً مبتلا به سل تشخیص داده شده اند استفاده شود. آزمایش‌ها می‌توانند نشان دهند که آیا درمان مؤثر است یا خیر و آیا عفونت همچنان می‌تواند به دیگران سرایت کند یا خیر.

 چرا به تست AFB نیاز دارم؟

 اگر علائم سل فعال را دارید ممکن است به آزمایش AFB نیاز داشته باشید. این شامل:

  •  سرفه ای که سه هفته یا بیشتر طول بکشد
  •  سرفه کردن خون و/یا خلط خونی
  •  درد قفسه سینه
  •  تب
  •  خستگی
  •  عرق شبانه
  •  کاهش وزن غیر قابل توضیح

 سل فعال می تواند علائمی را در سایر قسمت های بدن به جز ریه ها ایجاد کند. بسته به اینکه کدام قسمت از بدن تحت تأثیر قرار گرفته است، علائم متفاوت است. بنابراین ممکن است در صورت داشتن موارد زیر نیاز به آزمایش داشته باشید:

 

  •  کمر درد
  •  خون در ادرار شما
  •  سردرد
  •  درد مفاصل
  •  ضعف

 همچنین اگر عوامل خطر خاصی دارید، ممکن است نیاز به آزمایش داشته باشید. در صورتی که:

  •  با فردی که مبتلا به سل تشخیص داده شده است در تماس نزدیک بوده اید
  •  اچ آی وی یا بیماری دیگری دارید که سیستم ایمنی شما را ضعیف می کند
  •  زندگی یا کار در مکانی با میزان بالای عفونت سل. از جمله پناهگاه های بی خانمان ها، خانه های سالمندان و زندان ها.

 در طول تست AFB چه اتفاقی می افتد؟

 پزشک شما به نمونه ای از خلط شما برای اسمیر AFB و کشت AFB نیاز دارد. این دو آزمایش معمولاً همزمان انجام می شوند. برای گرفتن نمونه خلط:

 از شما خواسته می شود که عمیق سرفه کنید و داخل یک ظرف استریل تف کنید. شما باید این کار را دو یا سه روز متوالی انجام دهید. این کمک می کند مطمئن شوید که نمونه شما دارای باکتری کافی برای آزمایش است.

 اگر در سرفه کردن خلط کافی مشکل دارید، ممکن است پزشک از شما بخواهد که در یک غبار استریل سالین (نمک) استنشاق کنید که می تواند به شما در سرفه عمیق تر کمک کند.

 اگر هنوز نمی توانید به اندازه کافی خلط سرفه کنید، پزشک ممکن است روشی به نام برونکوسکوپی را انجام دهد. در این روش ابتدا دارو دریافت می کنید تا دردی احساس نکنید. سپس یک لوله نازک و روشن از طریق دهان یا بینی شما وارد مجاری تنفسی می شود. نمونه ممکن است با مکش یا با یک برس کوچک جمع آوری شود.

 آیا برای آماده شدن برای آزمون باید کاری انجام دهم؟

آماده سازی برای اسمیر یا کشت AFB. نیاز به امادگی خاصی ندارد.

 آیا خطری برای آزمایش وجود دارد؟

 هیچ خطری برای تهیه نمونه خلط با سرفه در ظرف وجود ندارد. اگر برونکوسکوپی انجام دهید، ممکن است گلوی شما بعد از عمل احساس درد کند. همچنین خطر کمی عفونت و خونریزی در محل نمونه برداری وجود دارد.

نتایج چه چیز را نشان می دهد؟

 اگر نتایج شما روی اسمیر یا کشت AFB منفی بود، احتمالاً سل فعال ندارید. اما همچنین می‌تواند به این معنی باشد که باکتری کافی در نمونه وجود ندارد تا پزشک شما بتواند تشخیص دهد.

 اگر نتیجه  اسمیر AFB مثبت باشد، یعنی احتمالاً به سل یا عفونت دیگری مبتلا هستید، اما کشت برای تأیید تشخیص AFB لازم است. نتایج کشت ممکن است چند هفته طول بکشد، بنابراین ممکن است پزشک شما در این مدت تصمیم به درمان عفونت شما بگیرد.

 اگر کشت AFB شما مثبت بود، به این معنی است که شما سل فعال یا نوع دیگری از عفونت AFB دارید. کشت نوع عفونت را تشخیص می دهد. هنگامی که بیماری شما تشخیص داده شد، پزشک ممکن است "تست حساسیت" را روی نمونه شما سفارش دهد. تست حساسیت برای کمک به تعیین اینکه کدام آنتی بیوتیک موثرترین درمان را ارائه می دهد استفاده می شود.

 

 آیا چیز دیگری وجود دارد که باید در مورد آزمایش AFB بدانم؟

 در صورت عدم درمان، سل می تواند کشنده باشد. اما اکثر موارد سل را می توان در صورت مصرف آنتی بیوتیک طبق دستور پزشک درمان کرد. درمان سل بسیار بیشتر از درمان انواع دیگر عفونت های باکتریایی طول می کشد. پس از چند هفته مصرف آنتی بیوتیک، دیگر مسری نخواهید بود، اما همچنان به سل مبتلا خواهید بود. برای درمان سل باید به مدت شش تا نه ماه آنتی بیوتیک مصرف کنید. مدت زمان به سلامت کلی، سن و عوامل دیگر بستگی دارد. مهم است که آنتی بیوتیک ها را تا زمانی که پزشک به شما گفته است مصرف کنید، حتی اگر احساس بهتری داشته باشید. توقف زودهنگام می تواند باعث عود عفونت شود.

 

جزئیات تماس :

آدرس : تهران - ضلع شرقی پل سید خندان، اول 45 متری رسالت، نبش ابوذر غفاری

تلفن : 02122862018  _ 02122852658
فکس : 02122897319

 نمونه گیری در منزل بصورت شبانه روزی :
09198042925

توجه:

آزمایشگاه پاتوبیولوژی بیمارستان رسالت با همه بیمه های تکمیلی و پایه قرارداد همکاری دارد و می تواند به شما عزیزان و هموطنان عزیز با بهترین شرایط و با بالاترین کیفیت و با بهره گیری از کارکنان متخصص و آموزش دیده و با تحصیلات مرتبط و با استفاده از بهترین و به روز ترین تجهیزان موجود در دنیا و با بالاترین استاندارد های کیفی دنیا ارائه خدمات نماید. لذا شما عزیزان کافی است جهت آشنایی بیشتر با مجموعه آزمایشگاه بیمارستان رسالت و بهره مندی از سرویس نمونه گیری در منزل  و مشاهده فضای آزمایشگاه تیزر معرفی آزمایشگاه را مشاهده نمایید.                                                                                                       
((همواره از اعتماد شما به آزمایشگاه بیمارستان رسالت ( رویال تهران ) سپاسگزاریم.))

درباره ما

آزمایشگاه پاتوبیولوژی بیمارستان رسالت(رویال تهران) با مساحت 500 متری در جنب پل سید خندان تهران آماده ارائه خدمات به شما عزیزان  (شرکت های دولتی و خصوصی و سازمان ها و موسسات )می باشد. ضمنا آزمایشگاه بیمارستان رسالت پذیرای کلیه بیمه های تکمیلی می باشد.

 

تماس

آدرس : تهران - ضلع شرقی پل سید خندان، اول 45 متری رسالت، نبش ابوذر غفاری

تلفن : 02122862018  _ 02122852658
تلفن پشتیبانی شبانه روزی : 09198042925
فکس : 02122897319

 

 

نقشه آزمایشگاه

منوی اصلی