آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه ایران

آزمایشگاه پاتوبیولوژی بیمارستان رسالت ( رویال تهران) بزرگترین ومجهزترین آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه ایران.

آزمایشگاه پاتوبیولوژی بیمارستان رسالت ( رویال تهران) بزرگترین و مجهزترین آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه ایران است و بدون نیاز به معرفی نامه به صورت شبانه روزی و ایام تعطیل ارائه خدمات می نماید. آزمایشگاه بیمارستان رسالت (رویال تهران) با دسترسی به سایت و صدور معرفی نامه برای مراجعین علاوه بر رفاه حال بیمه شدگان محترم بیمه ایران صرفه جوی در زمان و هزینه های مراجعین می نماید . برای انجام آزمایش در منزل با ما تماس بگیرید.

از جمله خدمات دیگر آزمایشگاه :


1. پذیرش به صورت شبانه روزی و ایام تعطیل
2. سیستم نوبت دهی آنلاین از طریق وب سایت آزمایشگاه
3. امکان دریافت نتایج کلیه آزمایشات از طریق وب سایت آزمایشگاه و حضوری به صورت رایگان و یا از طریق ارسال پیک به هر نقطه تهران
4. نمونه گیری از سالمندان و بیماران بستری در منزل
5. مجهز به تجهیزات پیشرفته با تاییدهای بین المللی (FDA)
6. مجهز به کلیه بخش های تخصصی- فوق تخصصی و پاتولوژی
7. مجهز به بخش های مولکولی مورد تایید شورای بیمه ها
8. عضویت در موسسات بین المللی کنترل کیفی ( RIQAS انگلیس، Prevecall اسپانیا)
9. انجام آزمایشات غربالگری مادران ( ناهنجاری های جنین)
10. انجام آزمایشات غربالگری نوزادان ( ناهنجاری های بدو تولد)
11. پیش بینی احتمال وقوع سکته قلبی در ده سال آینده با آزمایش CD Risk Factors

 

اکثر مردم نوعی بیمه دارند: برای ماشین، خانه یا حتی زندگی خود. با این حال، بسیاری از ما به این فکر نمی کنیم که بیمه چیست یا چگونه کار می کند.به بیان ساده، بیمه قراردادی است که توسط یک بیمه نامه نشان داده می شود، که در آن بیمه گذار از یک شرکت بیمه حمایت مالی یا بازپرداخت در برابر خسارت دریافت می کند. این شرکت ریسک های مشتریان را جمع می کند تا پرداخت ها را برای بیمه گذار مقرون به صرفه تر کند. بیمه نامه ها برای محافظت در برابر خطر خسارات مالی، اعم از بزرگ و کوچک، که ممکن است ناشی از خسارت به بیمه شده یا دارایی آنها، یا از مسئولیت خسارت یا آسیب وارده به شخص ثالث باشد، استفاده می شود.

با توجه به مطالب ذکر شده ، افرادی که مشکلات سلامت مزمن دارند یا نیاز به مراقبت های پزشکی منظم دارند باید به دنبال سیاست هایی با فرانشیز کمتر باشند. اگرچه حق بیمه سالانه بالاتر از یک سیاست قابل مقایسه با فرانشیز بالاتر است، دسترسی کم‌هزینه به مراقبت‌های پزشکی در طول سال ممکن است ارزش بیمه شدن را داشته باشد. بیمه سلامت قراردادی است بین شرکت و مصرف کننده. شرکت متعهد می شود در ازای پرداخت حق بیمه ماهانه، تمام یا بخشی از هزینه های درمانی بیمه شده را بپردازد.این قرارداد معمولاً یک قرارداد یک ساله است که طی آن بیمه‌گر مسئول پرداخت هزینه‌های خاص مربوط به بیماری، جراحت، بارداری یا مراقبت‌های پیشگیرانه خواهد بود. آزمایشگاه ما می‌تواند با ارائه‌دهندگان بیمه کار کند تا ارزیابی‌های سلامت قبل از بیمه را به مشتریان احتمالی ارائه دهد. از جمله شرکت های بیمه ای که آزمایشگاه پاتوبیولوژی بیمارستان رسالت (رویال تهران) با آن قرارداد دارد بیمه ایران است. آزمایشات زیادی توسط این بیمه پوشش داده می شود که افراد با مراجعه به آزمایشگاه می توانند از این خدمات بهره مند شوند در ذیل بخشی از خدمات ارائه شده توسط آزمایشگاه پاتو بیولوژی بیمارستان رسالت تهران به بیمه شدگان بیمه ایران و نیز سایر مراجعین عزیز ذکر می شود.

آنالیز ادرار

آزمایش ادرار برای غربالگری انواع بیماری های مختلف استفاده می شود. تحت این دسته، آزمایش های انجام شده شامل گلوکز، پروتئین و میکروآلبومین، نسبت پروتئین به کراتینین، گلبول های قرمز (R.B.C.) و گلبول های سفید (W.B.C.) می باشد.

یک نتیجه خارج از محدوده معمولاً نیاز به بررسی مجدد پزشک قبل از انجام هرگونه اقدام یا نتیجه گیری دارد. برای افراد سالم بسیار رایج است که در این دسته از آزمایشات ناهنجاری های جزئی داشته باشند.

گلوکز

وجود گلوکز (قند) در ادرار به عنوان آزمایش غربالگری دیابت استفاده می شود. اگر گلوکز ادرار مثبت باشد یا هر نتیجه ای بالا باشد، افراد باید از پزشک خود مشاوره بگیرند.

پروتئین و میکروآلبومین

پروتئین و/یا میکروآلبومین در ادرار علائم هشداردهنده ای هستند که ممکن است نشان دهنده بیماری کلیوی باشند. با این حال، ممکن است به طور موقت به دلیل عفونت، استرس، ورزش یا در نتیجه مصرف برخی داروها نیز رخ دهد.

.

 گلبول های قرمز (R.B.C.)

 R.B.C. به طور کلی وجود ندارند یا به مقدار کم در ادرار وجود دارند. مقادیر افزایش یافته در بیماری کلیوی، سنگ کلیه، عفونت های دستگاه ادراری یا التهاب دیده می شود. نتایج همچنین می تواند به طور قابل توجهی تحت تأثیر چرخه قاعدگی یک زن باشد.

 گلبول های سفید (W.B.C.)

 W.B.C. (گلبول های سفید خون) گاهی اوقات به مقدار کم در ادرار وجود دارد. سطوح بالا ممکن است نشان دهنده عفونت یا التهاب دستگاه ادراری باشد.

تست عملکرد کلیه:

این دسته از آزمایش ها برای ارزیابی عملکرد کلیه ها استفاده می شود. تحت این دسته، آزمایش های انجام شده شامل کراتینین و اوره است.

نتایج غیر طبیعی ممکن است به سادگی نتیجه شرایط در زمان آزمایش باشد، بنابراین هیچ نتیجه بالینی نباید از این نتایج گرفته شود. این احتمال وجود دارد که یک پزشک یا ارائه دهنده مراقبت های بهداشتی بخواهد نتایج را دوباره بررسی کند.

کراتینین

کراتینین یک ماده زائد است که در خون یافت می شود و زمانی که عضلات ما انرژی را متابولیزه می کنند تولید می شود. اگر عملکرد کلیه مختل شود، قادر به فیلتر کردن کراتینین از خون و خارج کردن آن از بدن از طریق ادرار نیستند. در نتیجه سطح کراتینین در خون افزایش می یابد.

اوره

اوره یک ماده زائد است که در خون یافت می شود و زمانی که پروتئین مورد استفاده سلول های بدن توسط کبد تجزیه می شود، تولید می شود. اگر عملکرد کلیه ها مختل شود، نمی توانند اوره را از خون تصفیه کرده و از طریق ادرار از بدن خارج کنند. در نتیجه، سطح اوره در خون افزایش می یابد.

آزمایش عملکرد کبد:

آزمایش‌های این گروه بخشی از یک غربالگری عمومی است و برای ارزیابی عملکرد کبد مفید است. تحت این دسته، آزمایشات انجام شده شامل آلکالین فسفاتاز (ALP)، آلانین آمینوترانسفراز (ALT) و آسپارتات آمینوترانسفراز (AST)، گاما گلوتامیل ترانسفراز (GGT) و بیلی روبین است.

اگر نتایج به طور قابل توجهی خارج از محدوده مورد انتظار باشد، افراد باید از پزشک خود مشاوره بگیرند. این احتمال وجود دارد که آنها بخواهند نتایج را دوباره بررسی کنند. تست‌های عملکرد کبدی که افزایش می‌یابند ممکن است به دلیل یک وضعیت موقتی مانند یک بیماری ویروسی یا به دلیل مصرف برخی داروها باشد. افزایش خفیف در افراد سالم نیز دیده می شود.

d/آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه ایران

آلکالین فسفاتاز (ALP)

ALP پروتئینی است که در تمام بافت های بدن یافت می شود. کبد، مجاری صفراوی و استخوان ها مقادیر بیشتری دارند. افزایش نتایج ALP می‌تواند نشان‌دهنده بیماری کبدی باشد، اما ممکن است در اختلالات استخوانی، در افراد جوان و در بارداری نیز افزایش یابد.

آلانین آمینوترانسفراز (ALT) و آسپارتات آمینوترانسفراز (AST)

 ALT و AST آنزیم های کبدی هستند که با آسیب دیدن یا مرگ سلول های کبدی در گردش خون آزاد می شوند. به طور کلی، هر چه این عدد بیشتر باشد، میزان آسیب کبدی بیشتر است.

 گاما گلوتامیل ترانسفراز (GGT)

 GGT آنزیمی است که عمدتاً در کبد یافت می شود. سلول های آسیب دیده این پروتئین را در خون آزاد می کنند و آن را به یک شاخص بسیار حساس از آسیب کبدی تبدیل می کنند. مصرف زیاد الکل، برخی داروها و داروهای غیرقانونی و انسداد مجاری صفراوی ممکن است منجر به افزایش سطوح شود.

 بیلی روبین

 بیلی روبین یک محصول تجزیه هموگلوبین زرد رنگ است که در صورت بالا بودن سطح باعث زردی می شود. سطح کمی بالا می تواند یک یافته طبیعی در برخی افراد سالم باشد.

 پروتئین سرم

این دسته از آزمایشات برای غربالگری انواع بیماری ها استفاده می شود. تحت این دسته، آزمایش‌های انجام‌شده شامل اندازه‌گیری سطح پروتئین‌های آلبومین و گلوبولین در سرم است که بخش مایع نمونه خون است. به طور کلی، سطوح خارج از محدوده قابل توجهی از این پروتئین ها تنها در صورت وجود بیماری های دیگر یافت می شود و فرد معمولاً از این موارد مطلع است. آنها همچنین می توانند در شرایط ارثی خاصی یافت شوند. اگر نتایج به طور قابل توجهی خارج از محدوده مورد انتظار باشد، پزشکان احتمالاً می خواهند نتایج را دوباره بررسی کنند.

آلبومین

آلبومین شایع ترین پروتئین سرم است. این ماده در کبد تولید می شود و هدف آن جلوگیری از نشت مایعات از رگ های خونی، تغذیه بافت ها و حمل هورمون ها، ویتامین ها، داروها و موادی مانند کلسیم در سراسر بدن است. سطوح پایین ممکن است در بیماری کبد و همچنین تعدادی از شرایط دیگر مانند بیماری کلیوی، التهاب و سوء تغذیه باشد.

 گلوبولین

 گلوبولین از چهار گروه اصلی پروتئین های سرم از جمله گاما گلوبولین ها تشکیل شده است. تغییرات در سطح گلوبولین سرم می تواند دلایل زیادی داشته باشد و تفسیر صحیح یک نتیجه خارج از محدوده نیاز به مشاوره با پزشک و آزمایشات بیشتر دارد.

قند خون:

این دسته از آزمایشات برای غربالگری دیابت و همچنین نظارت بر درمان دیابت استفاده می شود. تحت این دسته، آزمایشات انجام شده شامل گلوکز پلاسما و هموگلوبین A1c است. نتایج بالا برای هر یک از این آزمایش ها ممکن است نشان دهنده مشکلات مربوط به کنترل قند باشد.

گلوکز پلاسما

گلوکز پلاسما (قند خون، گلوکز خون) میزان گلوکز موجود در خون را اندازه گیری می کند. گلوکز منبع اصلی انرژی برای سلول های بدن است. سطح آن معمولاً در صبح کمتر است و در طول روز تغییر می کند و یک تا دو ساعت بعد از غذا افزایش می یابد. افزایش مکرر سطوح (معروف به هیپرگلیسمی) با دیابت ملیتوس مرتبط است.

هموگلوبین A1c

هموگلوبین A1c نشان دهنده میانگین سطح گلوکز خون در 2-3 ماه گذشته است. این آزمایش از گذشته در پزشکی برای نظارت بر درمان دیابت استفاده می شده است، اما اکنون برای تشخیص نیز استفاده می شود. از آنجایی که این آزمایش تحت تأثیر ناشتا بودن یا مصرف اخیر غذا قرار نمی گیرد، این مورد است نتیجه ای که تا حد زیادی توسط شرکت های بیمه برای تشخیص دیابت مورد اعتماد است.

 

تست سلامت قلب:

تست پروفایل لیپید

تفسیر صحیح پروفایل لیپیدی یک فرد در چارچوب سایر عوامل خطر بیماری قلبی او رخ می دهد. تحت این دسته، آزمایش های انجام شده شامل کلسترول، لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL)، لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL) و تری گلیسیرید است. اگر یک یا چند مورد از نتایج آنها خارج از محدوده مورد انتظار باشد، ممکن است فرد بخواهد از یک پزشک مشاوره بگیرد.

کلسترول

کلسترول یک چربی (لیپید) است که توسط کبد تولید می شود و برای عملکرد طبیعی بدن ضروری است. سطوح بالای کلسترول در خون با آسیب به شریان ها و بیماری های قلبی عروقی مرتبط است. دانستن سطح کلسترول (یا کلسترول کل) گام مهمی در درک خطر بیماری قلبی است زیرا سطوح بالاتر با افزایش خطر بیماری عروق کرونر قلب و حمله قلبی مرتبط است.

لیپوپروتئین با چگالی بالا (HDL)

کلسترول HDL شناخته شده است به عنوان "کلسترول خوب" زیرا کلسترول را از رگ های خونی به کبد می برد. بنابراین، سطوح بالاتر کلسترول HDL مطلوب است، زیرا به نظر می رسد در برابر حمله قلبی محافظت می کند.

 لیپوپروتئین با چگالی کم (LDL

 کلسترول LDL به «کلسترول بد» معروف است زیرا در دیواره رگ‌های خونی تجمع می‌یابد که منجر به سخت شدن شریان‌ها و افزایش خطر حمله قلبی می‌شود.

تری گلیسیرید

 سطوح بالای تری گلیسیرید (نوع دیگری از چربی موجود در خون) نیز می تواند خطر بیماری قلبی را افزایش دهد.

 تست فشار خون

 فشار خون (BP) اندازه‌گیری نیرو یا فشاری است که از طریق گردش خون بر دیواره‌های رگ‌های خونی (شریان‌ها) وارد می‌شود. به طور کلی دو اندازه گیری ثبت شده است. فشار سیستولیک (عدد بالایی) فشاری است که هنگام ضربان قلب ایجاد می شود و خون را به بقیه بدن پمپاژ می کند. فشار دیاستولیک (عدد پایین) فشار داخل رگ های خونی است زمانی که قلب در بین ضربان ها شل می شود. از آنجایی که فشار خون در نوسان است، ممکن است بیش از یک اندازه گیری انجام شود.

 فشار خون میزان سختی پمپاژ قلب را اندازه گیری می کند و یکی از اصلی ترین علائم حیاتی سلامت یک فرد است. هر چه اعداد بیشتر باشد، قلب سخت تر کار می کند. تشخیص فشار خون بالا (فشار خون بالا) به سن و عوامل خطر شخصی بستگی دارد. اغلب، علائم واضحی وجود ندارد. در صورت عدم درمان، فشار خون بالا می تواند منجر به افزایش خطر بیماری قلبی، بیماری کلیوی و سکته شود.

 فشار خون بالا با چندین بار اندازه گیری فشار خون در یک دوره زمانی مشخص به منظور تایید بالا بودن آن تشخیص داده می شود. از یک روز آزمایش فشار خون نمی توان هیچ نتیجه بالینی گرفت.

 عوامل زیادی وجود دارد که می تواند در ایجاد فشار خون بالا نقش داشته باشد. برخی از این عوامل مانند سن، جنسیت، سابقه خانوادگی و قومیت غیر قابل تغییر هستند. در صورت وجود هرگونه نگرانی، مشاوره با پزشک برای دریافت مشاوره در مورد چگونگی کاهش فشار خون توصیه می شود.

d/آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه ایران

انواع مختلف تست های آزمایشگاهی

آزمایش چکاپ نقش مهمی در تشخیص و درمان بیماری های مختلف ایفا می کنند. انواع مختلف آزمایش روتین برای ارزیابی جنبه های مختلف سلامتی بیمار، از جمله خون، ادرار و سایر مایعات بدن استفاده می شود. این تست ها برای تشخیص شرایط پزشکی مختلف، از عفونت ها و آلرژی ها و نارسایی اندام ها استفاده می شود. در این مقاله به انواع مختلف تست های آزمایشگاهی می پردازیم.

 

  1. آزمایش خون

آزمایش خون یکی از رایج ترین انواع آزمایشات آزمایشگاهی است. آنها برای ارزیابی جنبه های مختلف سلامتی بیمار، مانند سطح گلوکز خون، سطح کلسترول، عملکرد کبد و کلیه، و تعداد گلبول های قرمز و سفید استفاده می شوند. آزمایش خون همچنین برای غربالگری شرایط پزشکی مختلف از جمله کم خونی، اختلالات تیروئید و بیماری های مقاربتی استفاده می شود.

 

  1. آزمایش ادرار

آزمایش ادرار برای ارزیابی سلامت سیستم ادراری بیمار استفاده می شود. آنها برای تشخیص بیماری های مختلف، از جمله بیماری های کلیوی و عفونت های دستگاه ادراری استفاده می شوند. آزمایش ادرار همچنین برای غربالگری انواع خاصی از سرطان و نظارت بر پیشرفت درمان شیمی درمانی استفاده می شود.

 

  1. آزمایش مدفوع

آزمایش مدفوع برای ارزیابی سلامت سیستم گوارشی بیمار استفاده می شود. آنها برای تشخیص بیماری های مختلف، از جمله سرطان کولورکتال، بیماری سلیاک و بیماری التهابی روده استفاده می شوند. آزمایش مدفوع همچنین برای تشخیص عفونت های ناشی از باکتری ها، ویروس ها و انگل ها استفاده می شود.

 

  1. تست های تصویربرداری

تست های تصویربرداری مانند اشعه ایکس، سی تی اسکن و اسکن MRI برای ارزیابی قسمت های مختلف بدن بیمار استفاده می شود. این آزمایشات شرایط پزشکی خاصی از جمله تومورها، شکستگی استخوان و خونریزی داخلی را تشخیص می دهند. تست های تصویربرداری همچنین برای نظارت بر پیشرفت درمان برای شرایط پزشکی خاص مانند سرطان استفاده می شود.

 

  1. آزمایشات ژنتیکی

آزمایش‌های ژنتیکی برای ارزیابی DNA بیمار به منظور شناسایی جهش‌های ژنتیکی که ممکن است با برخی شرایط پزشکی مرتبط باشد، استفاده می‌شود. این آزمایشات برای تشخیص انواع خاصی از سرطان مانند سرطان سینه و سرطان تخمدان و همچنین اختلالات ژنتیکی مانند فیبروز کیستیک و کم خونی سلول داسی شکل استفاده می شود.

 

  1. تست های آلرژی

آزمایش آلرژی برای ارزیابی پاسخ سیستم ایمنی بیمار به برخی مواد استفاده می شود. این تست ها برای تشخیص حساسیت به آلرژن های رایج مانند گرده، کنه های گرد و غبار و برخی غذاها استفاده می شود. از تست های آلرژی نیز برای تشخیص و درمان آسم استفاده می شود.

 

  1. تست پاپ اسمیر

تست پاپ اسمیر برای غربالگری سرطان دهانه رحم در زنان استفاده می شود. این آزمایش ها شامل نمونه برداری از سلول های دهانه رحم و بررسی آنها در زیر میکروسکوپ است. آزمایش پاپ اسمیر معمولاً در طول معاینه معمول زنان انجام می شود.

 

  1. الکتروکاردیوگرام (ECG)

الکتروکاردیوگرام آزمایشی است که ضربان و ریتم قلب بیمار را ارزیابی می کند. این تست برای تشخیص بیماری های قلبی مانند آریتمی و بیماری عروق کرونر استفاده می شود. آزمایشات نوار قلب معمولاً در بیمارستان یا کلینیک انجام می شود.

 

  1. تست های عملکرد ریوی (PFT)

تست های عملکرد ریوی برای ارزیابی عملکرد ریه بیمار استفاده می شود. این آزمایش ها برای تشخیص بیماری های ریوی مانند آسم، بیماری انسدادی مزمن ریه (COPD)  و  آمفیزم استفاده می شود. PFT ها معمولاً در بیمارستان یا کلینیک انجام می شوند.

 

  1. آزمایشات سرولوژیک

آزمایشات سرولوژیک برای ارزیابی پاسخ سیستم ایمنی بیمار به برخی عوامل عفونی استفاده می شود. این تست ها برای تشخیص انواع بیماری های عفونی از جمله بیماری های مقاربتی، HIV/AIDS و هپاتیت استفاده می شود.

آزمایش‌های آزمایشگاهی ابزار تشخیصی مهمی هستند که به متخصصان مراقبت‌های بهداشتی کمک می‌کند تا سلامت بیماران خود را ارزیابی کنند. انواع مختلف تست های آزمایشگاهی برای ارزیابی جنبه های مختلف سلامتی بیمار از جمله خون، ادرار، مدفوع، DNA و مایعات بدن استفاده می شود. این آزمایش ها برای تشخیص انواع بیماری ها، از عفونت ها و آلرژی ها و نارسایی اندام ها استفاده می شود. با استفاده از انواع مختلف تست های آزمایشگاهی، متخصصان مراقبت های بهداشتی قادرند بهترین مراقبت ممکن را به بیماران خود ارائه دهند.

 

آزمایش خون چه چیزی را بررسی می کند؟

آزمایش خون می تواند به پزشک شما کمک کند تا تعیین کند که اندام های مختلف بدن شما چگونه کار می کنند. نمونه‌هایی از اندام‌هایی که عملکرد نادرست آنها در آزمایش خون قابل مشاهده است عبارتند از: قلب، تیروئید، کبد یا کلیه‌ها.

پزشک می تواند از آزمایش خون برای پیدا کردن نشانگرهای بیماری ها و شرایط سلامتی مانند: دیابت، اچ‌آی‌وی، کم خونی، سرطان و بیماری عروق کرونر قلب استفاده کند.

سایر آزمایشات خون می تواند نشان دهد که آیا داروهایی که مصرف می کنید به درستی کار می کنند یا اینکه میزان لخته شدن خون شما را ارزیابی می کند.

 

چه زمانی به آزمایش خون نیاز دارید؟

شما معمولاً در موارد زیر تحت آزمایش خون قرار می گیرید:

در طول معاینه فیزیکی سالانه: پزشک ممکن است آزمایش خون عمومی مانند شمارش کامل خون  (CBC) را تجویز کند.

شما در معرض خطر بیماری هستید: اگر شانس بیشتری برای ابتلا به یک بیماری یا بیماری خاص دارید یا اگر یک جهش ژنتیکی شناخته شده دارید که می تواند باعث ایجاد یک بیماری شود، ممکن است نیاز به آزمایش خون خاصی داشته باشید.

شما یک بیماری شناخته شده دارید: گاهی اوقات، شما قبلاً تشخیص داده اید، اما پزشک شما باید بداند که وضعیت شما چگونه پیشرفت می کند یا درمان شما را ارزیابی کند.

شما علائم دارید: اگر علائم را تجربه می کنید، ممکن است پزشک شما نیاز به آزمایش خون برای تأیید تشخیص مشکوک یا بررسی اینکه آیا به آزمایش های تخصصی تری نیاز دارید یا خیر.

شما باردار هستید: در طول بارداری، پزشک شما CBC را انجام می دهد و گروه خونی شما را آزمایش می کند.

قبل از جراحی: اگر جراح شما بخواهد هر چیزی را که ممکن است شما را در طول عمل بیشتر در معرض خطر قرار دهد، مانند خونریزی بیش از حد، بررسی کند، ممکن است نیاز به آزمایش خون داشته باشید.

شما می خواهید از سلامت خود مطمئن شوید: دانستن سطوح اجزای مختلف خون، مانند کلسترول HDL و LDL، می تواند به شما این امکان را بدهد که رژیم غذایی خود را برای به رساندن عادات سالم تغییر بدهید.

با توجه به آزمایش‌های معمول خون، توصیه‌ها حداقل نیاز به آزمایش چربی از سن 20 سالگی و هر 5 سال بعد از آن برای افراد با خطر کم بیماری قلبی دارند.

برای افرادی که در معرض خطر بالاتر بیماری قلبی هستند، ممکن است آزمایش چربی های مکرر لازم باشد.

علاوه بر این، اگر 40 تا 70 سال سن دارید و اضافه وزن دارید یا چاقی دارید، باید آزمایش قند خون بدهید.

افراد بالای 45 سال باید به طور منظم غربالگری سرطان کولورکتال را آغاز کنند. ممکن است آزمایش خون مخفی مدفوع یا کولونوسکوپی انجام دهید. پزشک آزمایش مناسب را به شما خواهد گفت. اگر به دنبال خدمات آزمایشگاهی تشخیصی برتر هستید، همین امروز با ما در آزمایشگاه بیمارستان رساالت تهران که یک آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه ایران است تماس بگیرید.

درباره ما

آزمایشگاه پاتوبیولوژی بیمارستان رسالت(رویال تهران) با مساحت 500 متری در جنب پل سید خندان تهران آماده ارائه خدمات به شما عزیزان  (شرکت های دولتی و خصوصی و سازمان ها و موسسات )می باشد. ضمنا آزمایشگاه بیمارستان رسالت پذیرای کلیه بیمه های تکمیلی می باشد.

 

تماس

آدرس : تهران - ضلع شرقی پل سید خندان، اول 45 متری رسالت، نبش ابوذر غفاری

تلفن : 02122862018  _ 02122852658
تلفن پشتیبانی شبانه روزی : 09198042925
فکس : 02122897319

 

 

نقشه آزمایشگاه

منوی اصلی