آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان حافظ : قابل ذکر است دسترسی به آزمایشگاه مدرن و پیشرفته در سطح تهران با فضای بسیار بزرگ و متخصصین مجرب در تهران برای دارندگان همه بیمه ها یک نوع دقدقه محسوب می گردد. در این راستا آزمایشگاه بیمارستارن رسالت(رویال تهران) با تمام بیمه های پوششی کشور دارای قرارداد می باشد و. تمام بیماران و هموطنان عزیز را پوشش می دهد.
آزمایشگاه بیمارستان رسالت ، آزمایشگاه طرف قرارداد بیمه آتیه سازان حافظ می باشد و کلیه
بیمه آتیه سازان | آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان | آزمایشگاه بیمه آتیه سازان
با توجه به این که شهر تهران پر جمعیت است و تردد در شهر همراه با مواجه شدن در ترافیک می باشد ، همچنین برای جلوگیری از اتلاف وقت با ارزش شما عزیزان طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان ، برای رفت و آمد به آزمایشگاه و صرف زمان برای روند انجام آزمایش خود شامل ( نوبت گیری ، پذیرش ، دریافت فیش خود از صندوق و سپس انجام نمونه گیری خون ، ادرار و . . . و در نهایت پس از تکمیل انجام تست ها ی شما توسط آزمایشگاه ، دریافت جواب خود از جوابدهی ) ؛ شما مراجعین طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان می توانید با ثبت درخواست آزمایش های خود از طریق سایت آزمایشگاه بیمارستان رسالت تهران ( رویال تهران ) آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان ، به نشانی www.resalathospitallab.com و سپس انتخاب قسمت نمونه گیری در منزل و ثبت اطلاعات خود براحتی تمام فرآیند زمان بر حضوری خود را فقط در یک دقیقه انجام می دهید . همچنین اگر دسترسی به اینترنت نداشتید اصلا نگران نباشید ، کافیست با شماره پشتیبانی نمونه گیری در منزل ما 021-22852658 و 09198042925 تماس گرفته و درخواست آزمایش خود را ثبت کنید ؛ در نهایت تیم نمونه گیری در منزل ما با شما تماس گرفته و با هماهنگی به محل شما اعزام شده و درخواست آزمایش شما انجام می شود . در نهایت زمانی که فرآیند انجام تست های شما تکمیل شد توسط آزمایشگاه بیمارستان رسالت تهران ( رویال تهران ) آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان ، لینک جواب آزمایش خود را دریافت می کنید و می توانید از طریق سایت آزمایشگاه بیمارستان رسالت ( رویال تهران ) و با استفاده از شماره پذیرش و شماره موبایل خود در سایت به جواب آزمایش خود دسترسی پیدا کنید . همچنین می توانید جواب آزمایش خود را بصورت فیزیکی از طریق پیک آزمایشگاه درخواست کنید.
هدف ما راحتی شما مراجعین محترم و طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان می باشد .
مزایای پنل های تست آزمایشگاهی در آزمایشگاه بیمارستان رسالت تهران ( رویال تهران ) آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان :
در تصمیم گیری های تشخیصی ، انجام آزمایش های آزمایشگاهی بالینی ( آزمایش خون ) در آزمایشگاه بیمارستان رسالت تهران ( رویال تهران ) آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان ، بخش محوری پزشکی بالینی است . فهرست آزمایشهای آزمایشگاهی که برای تشخیص و تصمیمگیری درمان در دسترس هستند ، از دهه 1920 به طور قابل توجهی گسترش یافته است .
اولین آزمایش مفید در سال 1920 ابداع شد ، این آزمایش برای بررسی غلظت گلوکز در سرم استفاده شد . تعداد آزمایشهایی که آزمایشگاهها در حال حاضر ارائه میکنند شامل نزدیک به 3000 آنالیت است ، علاوه بر این ، این آنالیتها شامل هورمونهای محرک تیروئید ، گلوکز ، TSH و غیره ، الکترولیتها ، به عنوان مثال ، دی اکسید کربن ، کلرید ، پتاسیم و سدیم شامل شمارش کامل خون یا CBC نمیشود . این آزمایش ها به طور معمول در محل آزمایشگاه بیمارستان رسالت تهران ( رویال تهران ) آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان یا با درخواست شما برای نمونه گیری در منزل در محل شما انجام می شود. اما در سالهای اخیر ، با وجود گسترش امکانات آزمایشها و آزمایشهای آزمایشگاهی برای تشخیص تعدادی از بیماریهای مختلف که انسان را تحت تأثیر قرار میدهند ، بر کاهش هزینههای مراقبتهای بهداشتی تاکید شده است .
قبل از درخواست تست آزمایشگاهی در آزمایشگاه بیمارستان رسالت تهران ( رویال تهران ) آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان چه سوالاتی باید پرسید؟
ملاحظات قبلی وجود دارد، به عنوان مثال، وضعیت پزشکی بیمار که باید در نظر گرفته شود ، از جمله درک درستی از آزمایش های پزشکی مناسب قبل از درخواست هر آزمایش آزمایشگاهی . به عنوان مثال : دلیل درخواست آزمایش چیست ؟ آزمایش برای تمایز بین سلامت و بیماری چقدر کارآمد است ؟ نتایج آزمایش چگونه تفسیر می شود و چگونه مدیریت و نتیجه بیمار با نتایج آزمایش تحت تأثیر قرار می گیرد ؟. پاسخ به این سؤالات قبل از انتخاب تست های آزمایشگاهی مهم است ، به ویژه برای این که آزمایش ها مقرون به صرفه باشند و برای انتخاب بهینه آزمایشی که به احتمال زیاد به نفع بیمار باشد . یک تصور اشتباه عمده این است که آزمایش آزمایشگاهی در مقایسه با معاینه فیزیکی و شرح حال بیمار عینی تر است . علاوه بر این ، به طور گسترده پذیرفته شده است که استفاده عاقلانه از تست های آزمایشگاهی شامل تفسیر متفکرانه نتایج آزمایش ها ، سهم قابل توجهی در فرآیند مدیریت بیمار و تصمیم گیری دارد . برای انجام آزمایشهای آزمایشگاهی توسط درخواست خود در آزمایشگاه بیمارستان رسالت تهران ( رویال تهران ) آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان ، مهم است که نتایج آزمایشگاه خود را برای درمان یا تشخیص هر بیماری با متخصص پزشکی خود در میان بگذارید .
دلایل درخواست انجام چکاپ آزمایشگاهی در آزمایشگاه بیمارستان رسالت تهران ( رویال تهران ) آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان چیست ؟
4 دلیل عمده برای درخواست چکاپ آزمایشگاهی وجود دارد که عبارتند از :
- تشخیص
- برای رد تشخیص
- نظارت : به عنوان مثال ، اثر درمان دارویی ، غربالگری ( تست تیروکسین نوزادی برای کم کاری تیروئید مادرزادی )
- تحقیق برای درک آسیب شناسی و فیزیولوژی هر بیماری خاص
در فرآیند تشخیص پزشک ، تشخیص افتراقی بر اساس شرح حال ، یافته های معاینه فیزیکی ، سابقه دارویی ، سابقه اجتماعی و سابقه خانوادگی بیمار ایجاد می شود . آزمایشهای آزمایشگاهی بر اساس این اطلاعات انتخاب میشوند ، علاوه بر این ، این اطلاعات به احتمال زیاد تأیید میکنند و به پزشک اجازه میدهند تا تشخیص و فهرستی از تشخیصهای افتراقی را استنباط کند . امروزه، افراد بیش از هر زمان دیگری به اطلاعات پزشکی دسترسی دارند ، آزمایشهای خاصی ممکن است صرفاً برای آرامش خاطر فرد برای اطلاع از سلامتی خود انجام شوند.
قابل توجه شما مراجعین عزیز طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان برای کسب اطلاعات از نوع آزمایش های خود و تفسیر جواب آن ، ما پنل تفسیر آزمایش را در سایت آزمایشگاه بیمارستان رسالت تهران ( رویال تهران ) آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان ، قرار داده ایم و این پنل در حال تکمیل است.
انواع مختلف آزمایش خون
انواع مختلفی از آزمایش خون مربوط به شرایط قلب و گردش خون وجود دارد.
تروپونین
اگر درد قفسه سینه دارید، اغلب آزمایش خون برای بررسی سطح تروپونین، پروتئینی که قلب در هنگام آسیب دیدن عضله قلب در جریان خون شما آزاد می کند، گرفته می شود و می تواند به تشخیص حمله قلبی کمک کند، اما سطح پایین آن ثابت نمی کند که شما حمله قلبی نداشته باشید.
بدن زنان تروپونین کمتری نسبت به مردان تولید می کند، بنابراین تشخیص حمله قلبی ممکن است نادیده گرفته شود. آزمایش تروپونین همیشه در بیمارستان آزمایش می شود نتایج معمولاً به سرعت در دسترس هستند که امکان تشخیص و درمان سریع را فراهم می کند.
گلوکز خون (Hb A1c)
با آزمایش دیابت سطح گلوکز خون شما بررسی می شود. این به تشخیص دقیق دیابت کمک می کند و پزشک شما را به بهترین درمان برای شما راهنمایی می کند. اگر سطوح کمی بالاتر از حد طبیعی باشد شما به دیابت مبتلا نیستید، پزشک ممکن است بگوید که شما مبتلا به دیابت پیش دیابت یا دیابت مرزی هستید. این بدان معناست که شما در معرض خطر ابتلا به دیابت هستید، اما اگر تغییراتی در سبک زندگی مانند کاهش وزن ایجاد کنید، ممکن است نتایج به حالت عادی برگردد. ممکن است از شما خواسته شود 12 ساعت قبل از آزمایش دیابت ناشتا باشید.
کلسترول (لیپیدی)
ممکن است این آزمایش را در جراحی پزشک عمومی یا در بیمارستان پس از حمله قلبی انجام دهید. سطح کلسترول بدن شما و همچنین تجزیه سطح کلسترول و تری گلیسیرید "خوب" و "بد" شما را اندازه گیری می کند. اگر نتایج شما غیر طبیعی باشد، می توان استاتین ها را برای کاهش خطر حمله قلبی یا سکته تجویز کرد.
همچنین راه خوبی برای دیدن اینکه آیا داروی شما در کاهش سطح کلسترول بد موثر است یا خیر، و به ویژه برای اینکه ببینید آیا دوز داروی شما نیاز به افزایش دارد یا خیر. بسیاری از افراد تنها یک بار در سال به این معاینه نیاز دارند، اما ممکن است پزشک بخواهد در صورتی که علیرغم درمان همچنان سطح کلسترول بالا باشد، آن را زیر نظر داشته باشد، یا شما را به یک دکتر متخصص ارجاع دهد.
آزمایش خون کبد
این آزمايش خون كبد عملکرد کبد (LFT) نامیده می شوند و برای اطمینان از عملکرد صحیح کبد شما انجام می شوند. این آزمایش چندین آنزیم و پروتئین مختلف را بررسی میکند که در صورت آسیب دیدن کبد، میزان آنزیمها و پروتئینها بیشتر یا کمتر میشوند. نتیجه آزمایش غیر طبیعی لزوماً به این معنی نیست که کبد شما به درستی کار نمی کند.
شمارش کامل خون (FBC)
این به سلولهای تخصصی خون نگاه میکند و میتواند تشخیص دهد که آیا کمخونی دارید یا خیر، و میتواند عفونت یا برخی بیماریهای ویروسی مانند میوکاردیت را رد یا تأیید کند.
تست گروه خون
اگر ممکن است بعداً نیاز به تزریق خون داشته باشید، این کار انجام می شود، به عنوان مثال اگر در حال انجام عمل جراحی یا کم خونی شدید هستید. با این آزمایش گروه خونی شما را میشناسد و آنتیبادیهایی را که میتوانند بر انتقال خون تأثیر بگذارند، بررسی میکند.
اوره و الکترولیت ها (U&E)
این کار وجود مواد شیمیایی به نام الکترولیتها را در خون بررسی میکند، مانند سدیم (نمک)، پتاسیم و منیزیم. اگر سطوح بیش از حد بالا یا خیلی پایین باشد، میتواند باعث ریتم غیرطبیعی قلب شود، بنابراین اگر سطوح مناسب نیستند، مهم است که آنها را تنظیم کنید.
بدن پروتئینی به نام اوره می سازد که به طور معمول در کلیه ها تجزیه می شود. اگر سطح خون بالاتر از حد طبیعی باشد، این می تواند نشان دهنده مشکلاتی در عملکرد کلیه باشد که می تواند بر قلب شما نیز تأثیر بگذارد.
برخی از داروهای قلبی، مانند مهارکنندههای ACE، میتوانند بر کلیههای شما تأثیر بگذارند، بنابراین این آزمایش به پزشک کمک میکند تا بسته به شرایط شما و نتایج آزمایش، تصمیم بگیرد که آیا افزایش دوز شما بیخطر است یا خیر.
پپتید ناتریورتیک مغز (BNP)
این می تواند شدت نارسایی قلبی را تشخیص دهد. این می تواند در بیمارستان انجام شود. اگر علائم نارسایی قلبی مانند تورم مچ پا یا احساس تنگی نفس را نشان می دهید، انجام این آزمایش خون به این معنی است که در صورت مثبت بودن نتایج ممکن است در اولین فرصت داروی مناسب را شروع کنید.
آزمایش گاز خون
گاهی اوقات خون از شریان مچ دست گرفته می شود تا سطح اکسیژن و دی اکسید کربن و تعادل شیمیایی آن بررسی شود. این کار فقط در مکان هایی مانند A&E و بخش های مراقبت های ویژه انجام می شود. اگر مشکل تنفسی یا مشکلات ریوی دارید از این آزمایش استفاده می شود.
اگر وارفارین (داروی رقیق کننده خون) مصرف می کنید، بسیار مهم است که سطح لخته شدن خون شما در سطحی که متخصص شما درخواست می کند حفظ شود. اساساً، این آزمایش مدت زمان لخته شدن خون شما را اندازه می گیرد.
نتیجه به پزشک کمک میکند تا تصمیم بگیرد چه مقدار وارفارین باید مصرف کنید و هر چند وقت یک بار نیاز به تکرار آزمایش خون دارید. گاهی اوقات مدتی طول می کشد تا سطح مناسب به دست آید، بنابراین ممکن است تغییرات دوز خود را پیدا کنید.
برخی از افراد کیت تست نظارت بر INR خود را دارند. این امر به ویژه در صورتی مفید است که انجام دادن آزمایش خون منظم برای آنها دشوار باشد. آزمایشگاه بیمارستان رسالت تهران یک آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه آتیه سازان حافظ است و شما همشهریان عزیز که از خدمات بیمه آتیه سازان حافظ استفاده می کنید می توانید جهت انجام آزمایشات خود به این بیمارستان مراجعه نمایید.
آزمایشات تیروئید چیست و چرا مهم است؟
آزمایشات تیروئید برای ارزیابی عملکرد غده تیروئید و برای کمک به تشخیص اختلالات غده تیروئید استفاده می شود. هورمون های تیروئید متابولیسم بدن و نحوه رشد، عملکرد و استفاده از انرژی را تنظیم می کنند
غده تیروئید در جلوی گردن قرار دارد. دو هورمون معروف به تیروکسین (T4) و تری یدوتیرونین (T3) ترشح می کند. ترشح T4 و T3 در خون با هورمون سومی به اسم هورمون محرک تیروئید (TSH) کنترل خواهد شد، این هورمون وظیفه نگه داشتن FT4 و FT3 در سطح مناسب است. در مجموع، این سه هورمون به عنوان "تست عملکرد تیروئید" (TFTs) نامیده می شوند.
چگونه متوجه می شوید که مشکل تیروئید دارید؟
بسیاری از افراد با بیماری تیروئید زندگی می کنند که 4 درصد آنها به اختلال تیروئیدی تشخیص داده نشده مبتلا هستند. علائم می تواند از انرژی کم، بی خوابی، افسردگی و افزایش وزن غیرقابل توجیه متغیر باشد.
آزمایش خون برای تیروئید می تواند به بررسی عملکرد صحیح غده تیروئید کمک کند. با یک آزمایش خون ساده، میتوانید سطح هورمون تیروئید خود را بررسی کنید که تمام چیزی است که برای شما لازم است تا متوجه شوید که آیا مشکل تیروئیدی مانند کمکاری تیروئید دارید یا خیر.
دو شرط اصلی برای تأثیر تیروئید وجود دارد
کم کاری تیروئید (به عنوان تیروئید کم کار شناخته می شود) زمانی است که غدد تیروئید قادر به تولید هورمون های کافی برای سلامتی نیستند. این می تواند با جایگزینی هورمون تیروئید درمان شود.
پرکاری تیروئید (معروف به تیروئید پرکار) زمانی است که غده تیروئید بیش از حد هورمون تیروئید تولید می کند. این می تواند توسط متخصص بسته به علت درمان شود.
این تست برای چه کسانی است؟
افرادی که ممکن است انجام آزمایش عملکرد تیروئید برای آن ها مناسب باشد عبارتند از:
افرادی که نگران این هستند که ممکن است مشکل تیروئید داشته باشند و کسانی که مایلند وضعیتی را که قبلاً تشخیص داده شده است نظارت کنند.
علائم شایع کم کاری تیروئید شامل موارد زیر است:
افزایش وزن غیر قابل توضیح
پوست خشک
احساس سرما
پوست پف کرده
ریزش مو
خستگی
برخی از علائم و نشانه های پرکاری تیروئید ممکن است شامل موارد زیر باشد:
ضربان قلب سریع
اضطراب
کاهش وزن بی دلیل
احساس گرما
لرزش دست
چشم های برآمده، خشک، پف کرده یا تحریک شده
مشکل در خواب (بی خوابی)
تیروگلوبولین ab (TGab)، تیروپراکسیداز ab (TPO)
آزمایش آنتیبادی تیروئید به دنبال انواع مختلفی از آنتیبادیهایی است که بدن زمانی که فرد دچار اختلالات خودایمنی است، تولید میکند. این آزمایش آنتی بادی های پراکسیداز تیروئید و آنتی تیروگلوبولین را بررسی می کند. این آنتی بادی ها به اشتباه بافت ها و پروتئین های غده تیروئید را هدف قرار داده و به آنها آسیب می رسانند. اختلال در عملکرد طبیعی تیروئید می تواند منجر به اختلالاتی مانند بیماری گریوز یا تیروئیدیت هاشیموتو شود.
این آزمایش معمولاً زمانی تجویز میشود که فردی دارای علائم اختلال تیروئید باشد یا نتایج نامنظم از سایر آزمایشهای تیروئید مانند TSH، T4 و T3 داشته باشد. همچنین ممکن است زمانی که فردی مبتلا به اختلال تیروئید تشخیص داده شده است برای نظارت بر درمان استفاده شود. زنان باردار مبتلا به اختلالات خودایمنی اغلب آزمایش آنتی بادی تیروئید را برای کمک به تعیین اینکه آیا نوزادشان در معرض خطر اختلال عملکرد تیروئید است یا خیر، انجام می دهند.
الگوی غیر معمول
اختلالات تیروئید با تغییر در هر سه هورمونی که اندازه گیری می کنیم، الگوهای مشخصی ایجاد می کنند. به عنوان مثال، با کم کاری تیروئید TSH معمولاً بالا می رود و FT4 و FT3 هر دو پایین می آیند. گاهی اوقات نتایجی را می بینیم که با این الگوها همخوانی ندارد و این می تواند دلایل مختلفی داشته باشد:
داروها یا بیماری های اخیر می توانند بر تست های تیروئید تأثیر بگذارند و منجر به الگوهای غیرعادی شوند.
برخی از شرایط نادر وجود دارد که می تواند منجر به الگوهای غیرعادی تیروئید شود. اگر علائمی دارید که احساس میکنید ممکن است مربوط به مشکل تیروئید و الگوی غیرعادی تیروئید باشد، پیشنهاد میکنیم برای بحث در مورد سلامتی خود به پزشک مراجعه کنید.
نتیجه چه چیزی را نشان خواهد داد؟
آزمایش تیروئید شامل اندازه گیری TSH (همچنین به عنوان هورمون محرک تیروئید شناخته می شود)، T4 آزاد (همچنین به عنوان تیروکسین آزاد یا FT4 شناخته می شود) و T3 آزاد (همچنین به عنوان تری یدوتیرونین آزاد یا FT3 شناخته می شود). این سه آزمایش به صورت کلی برای ارزیابی عملکرد تیروئید توصیه می شود. آزمایش تیروئید سطح هر سه هورمون را گزارش می کند. شما یک تفسیر شخصی از معنای نتایج و آنچه باید در مورد آنها انجام دهید دریافت خواهید کرد. این ممکن است به همین سادگی باشد، توصیه می کنیم در صورت تشخیص ناهنجاری به پزشک عمومی خود مراجعه کنید.
در کم کاری تیروئید، غده تیروئید تیروکسین کافی تولید نمی کند، بنابراین سطح T4 و T3 پایین است.
این باعث افزایش TSH برای تحریک تیروئید برای تولید تیروکسین بیشتر می شود.
در پرکاری تیروئید، غده تیروئید بیش از حد تیروکسین تولید می کند، بنابراین سطح T4 بالاست. این باعث کاهش TSH برای جلوگیری از تولید تیروکسین بیشتر توسط تیروئید می شود.