آزمایشگاه بیمه سرمد|آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه

آزمایشگاه بیمه سرمد، بیمه درمانی دقیقا چیست؟ در مورد آن بسیار صحبت شده است - اما واقعاً چگونه کار می کند و چرا به آن نیاز داریم؟ در اینجا یک راه ساده برای بررسی آن وجود دارد: بیمه درمانی یک طرح یا سیاست است که درصدی از ویزیت پزشکان و صورت‌حساب‌های بیمارستانی را پوشش می‌دهد. برای کمک به جبران هزینه‌های رویدادهای پزشکی، چه برنامه‌ریزی شده باشد یا غیرمنتظره اتفاق بیفتد. بیمه درمانی همچنین ممکن است زمانی که احساس خوبی داریم از ما محافظت کند  و ممکن است از طریق برنامه های سلامتی و مراقبت های پیشگیرانه به ما کمک کند تا این احساس را داشته باشیم .

حتی اگر در حال حاضر تصویر سلامتی خوب را داشته باشید، هرگز نمی دانید چه زمانی به بیمه درمانی نیاز خواهید داشت. تصادف رانندگی، جراحت، تشخیص سرطان اینها با هشدار همراه نیستند. نداشتن بیمه درمانی نه تنها برای حفظ سلامتی بلکه برای امنیت مالی شما نیز یک خطر است. یکی از بیمه های درمانی که به شما در پوشش هزینه های می تواند کمک کند بیمه سرمد است. آزمایشگاه بیمارستان رسالت تهران طرف قرار داد با این بیمه است . و این توانایی رادارد تا به شکل شبانه روزی به بیماران این بیمه خدمات لازم آزمایشگاهی را ارائه کند. این آزمایشگاه دارای این قابلیت است که تمام آزمایشات مورد نیاز شما را پوشش دهد از آزمایشات روتین گرفته تا تخصصی و فوق تخصصی که در زیر به دو مورد از این آزمایشات اشاره شده است.

آزمایش خون هورمون آدرنوکورتیکوتروپیک، کورتیکوتروپین

این آزمایش چیست؟

این یک آزمایش خون است که میزان هورمون آدرنوکورتیکوتروپیک (ACTH) را که غده هیپوفیز تولید می کند اندازه گیری می کند. این غده اندام کوچکی است که درست زیر مغز شما قرار دارد. این هورمون هورمون آدرنوکورتیکوتروپیک ترشح می کند که تولید هورمون دیگری به نام کورتیزول را کنترل می کند.

کورتیزول توسط غدد فوق کلیوی شما که در بالای کلیه ها قرار دارند ساخته می شود. کورتیزول به تجزیه پروتئین، قند و چربی در غذای شما کمک می کند. همچنین به تنظیم فشار خون و توانایی بدن برای مبارزه با عفونت کمک می کند. کورتیزول نیز یکی از هورمون هایی است که به شما در مقابله با استرس کمک می کند. سطح کورتیزول باید در صبح به اوج خود برسد و در عصر به پایین ترین حد خود برسد.

چرا به این آزمایش نیاز دارم؟

اگر پزشک مشکوک به مشکلات هورمونی باشد، ممکن است این آزمایش را انجام دهید. این آزمایش همراه با سایر آزمایشات برای تشخیص بیماری ها از جمله:

  • بیماری کوشینگ، که در آن غده هیپوفیز بیش از حد ACTH تولید می کند
  •  سندرم کوشینگ، که در آن غدد فوق کلیوی کورتیزول بیش از حد تولید می کنند
  •  بیماری آدیسون، که در آن غدد فوق کلیوی کورتیزول کافی تولید نمی کنند
  •  کم‌کاری هیپوفیز، اختلالی در غده هیپوفیز که از تولید هورمون‌های حیاتی کافی جلوگیری می‌کند.

 چه تست های دیگری می توانم همراه با این تست داشته باشم؟

پزشک شما همچنین ممکن است آزمایش هایی را برای اندازه گیری سطح کورتیزول شما تجویز کند، از جمله:

 

 تست تحریک هورمون آدرنوکورتیکوتروپیک برای تعیین اینکه چرا غدد فوق کلیوی شما به درستی کار نمی کنند

 آزمایش سرکوب دگزامتازون برای یافتن دلیل زمینه‌ای برای کوشینگ

 تحریک هورمون آدرنوکورتیکوتروپیک با آزمایش متیراپون نیز برای یافتن دلیل زمینه‌ای برای کوشینگ

 نتایج آزمایش من به چه معناست؟

 ACTH بر حسب پیکوگرم در میلی لیتر (pg/mL) اندازه گیری می شود. نتایج این تست بستگی به  زمان انجام آزمایش دارد.

 اگر سطح ACTH شما پایین یا بالا باشد ممکن است به سندرم کوشینگ مبتلا باشید. اگر سطح ACTH شما بالا باشد ممکن است بیماری آدیسون داشته باشید. سطح پایین ACTH همچنین می تواند نشان دهنده کم کاری هیپوفیز باشد.

 این آزمایش چگونه انجام می شود؟

 این آزمایش به نمونه خون نیاز دارد که از طریق یک سوزن از ورید بازوی شما گرفته می شود.

 ممکن است صبح و بعدازظهر یا عصر خون گرفته شود. این برای بررسی تغییرات در سطوح هورمون ACTH است.

 آیا این آزمایش خطری دارد؟

 گرفتن نمونه خون با سوزن خطراتی دارد که شامل خونریزی، عفونت، کبودی یا احساس سرگیجه می شود. هنگامی که سوزن بازوی شما را خار می کند، ممکن است احساس سوزش یا درد خفیفی داشته باشید. پس از آن، محل سوزن ممکن است کمی درد داشته باشد.

 چی ممکن است بر نتایج آزمایش من تأثیر بگذارد؟

 نتایج این تست  می تواند تحت تاثیر مواردی باشد  اگر:

  •  تحت استرس زیادی هستند
  •  اخیراً یک تروما داشته است
  •  پریود هستند یا باردار هستند
  •  داروهای خاصی از جمله استروئیدها، هورمون ها یا انسولین مصرف می کنید
  •  شب قبل از آزمایش خوب نخوابیدم

 چگونه برای این آزمون آماده شوم؟

 روز آزمایش بعد از نیمه شب غذا نخورید. یک شب راحت بخوابید. سایر دستورالعمل های پزشک خود را دنبال کنید. مطمئن شوید که پزشک شما از همه داروها، گیاهان، ویتامین ها و مکمل هایی که مصرف می کنید مطلع است.

آنتی تریپسین آلفا 1

آیا این تست نام دیگری دارد؟

کمبود آلفا-1-آنتی پروتئاز، کمبود مهارکننده آلفا-1-آنتی پروتئیناز، کمبود AAT، کمبود آلفا-1-آنتی تریپسین (A-1AT)

این آزمایش چیست؟

این یک نوع آزمایش خون است. این به شما کمک می کند تا متوجه شوید که آیا یک اختلال ژنتیکی به نام کمبود آلفا-۱ آنتی تریپسین دارید یا خیر. این اختلال با سطوح پایین غیر طبیعی یا کمبود پروتئین آلفا-1 آنتی تریپسین (AAT) در خون مرتبط است. این اختلال می تواند باعث بیماری کبد و ریه شود. این مشکلات سلامتی ممکن است خیلی زودتر از حالت عادی ظاهر شوند.

AAT پروتئینی است که در کبد ساخته می شود و به ریه های شما کمک می کند تا به طور طبیعی کار کنند. این آزمایش نشان می دهد که آیا شما نسخه های طبیعی یا آسیب دیده ژنی که این پروتئین را می سازد، دارید. اگر کمبود AAT دارید، دو نسخه آسیب دیده از این ژن دارید. این امر احتمال ابتلا به مشکلات جدی ریوی یا کبدی را افزایش می‌دهد.

اگرچه دانستن اینکه آیا این اختلال ژنتیکی را دارید مفید است، اما نتیجه آزمایش مثبت ممکن است بر سلامت روان شما تأثیر بگذارد و بیمه درمانی شما (اگرچه قوانینی برای محافظت در برابر تبعیض برای بیمه سلامت بر اساس داشتن یک بیماری ژنتیکی تصویب شده است). به همین دلیل، برخی از گروه ها، توصیه می کنند قبل از انجام آزمایش پزشکی که در سوابق سلامتی شما باقی می ماند، با یک مشاور ژنتیک صحبت کنید. با یک متخصص بهداشتی که در مشاوره بیماران در مورد بیماری های ژنتیکی تخصص دارد، تماس بگیرید.

 چرا به این آزمایش نیاز دارم؟

 تنها راه برای فهمیدن اینکه آیا این اختلال ژنتیکی دارید یا خیر، انجام آزمایش است.

پزشک شما ممکن است این آزمایش را در صورت داشتن این مشکلات سفارش دهد:

  •  خس خس مزمن
  •  آسمی که با درمان تهاجمی قابل کنترل نیست
  •  تنگی نفس در حین ورزش خفیف
  •  ضربان قلب سریع هنگام ایستادن
  •  مشکلات بینایی
  •  برونشیت مزمن
  •  برآمدگی یا خارش پوست
  •  بیماری انسدادی مزمن ریه (COPD)

 

 آمفیزم، یک بیماری جدی و پیشرونده ریوی است که باعث مشکلات تنفسی می شود

 برونشکتازی، یک مشکل ریوی که باعث گشاد شدن راه های هوایی می شود

 خون در استفراغ شما

 تورم در شکم یا پاها

 مشکلات کبدی غیر قابل توضیح، به خصوص اگر در دوران کودکی ظاهر شوند

 کاهش وزن ناخواسته

 نوزادانی که پوست زردی دارند که نشانه زردی است نیز ممکن است مورد آزمایش قرار گیرند.

 اگر فردی در خانواده شما سابقه شرایط فوق را داشته باشد، ممکن است پزشک شما آزمایش را توصیه کند.

 چه تست های دیگری می توانم همراه با این تست داشته باشم؟

پزشک شما ممکن است آزمایش های دیگری را برای رد سایر شرایط توصیه کند:

 تست عملکرد ریوی یک سری آزمایش برای اینکه ببینید ریه های شما چقدر خوب کار می کنند.

 رادیوگرافی قفسه سینه. اشعه ایکس از ریه های شما

 HRCT و تراکم سنجی. عکس‌برداری دقیق‌تر از ریه‌ها و آزمایش‌هایی برای اندازه‌گیری هرگونه آسیب ریه و کبد.

 تست های عملکرد کبد یک سری آزمایش خون برای اینکه ببینید کبد شما چقدر خوب کار می کند.

 سونوگرافی شکم. آزمایشی که از امواج صوتی برای یافتن شواهدی از آسیب کبدی استفاده می کند.

 بیوپسی کبد روشی که شامل گرفتن یک نمونه کوچک از کبد شما برای بررسی بیماری است

 پزشک شما ممکن است یک سری آزمایش بر روی سرم خون شما برای یافتن ژن های آسیب دیده انجام دهد. این تست ها عبارتند از:

 غلظت سرمی AAT آزمایش بر روی نمونه خون برای جستجوی پروتئین AAT.

 الکتروفورز پروتئین سرم با فوکوس ایزوالکتریک لایه نازک. یک آزمایش دقیق تر برای ژن.

 آزمایش ژنتیک ممکن است قبل از انجام آزمایش خون، آزمایش ژنتیکی را برای بررسی میزان پروتئین AAT در نظر بگیرید. آزمایش ژنتیک را می توان با نمونه خون یا سواب از داخل دهان انجام داد.

 نتایج آزمایش من به چه معناست؟

 نتایج آزمایشگاهی ممکن است متفاوت باشد. اما یک نتیجه طبیعی معمولی بسته به نحوه انجام نتایج بین 75 تا 150 میلی گرم در دسی لیتر (mg/dL) خواهد بود. اگر سطوح شما خیلی کم هستند، ممکن است نشانه این باشد که یک ژن آسیب دیده دارید، به این معنی که ناقل هستید، یا دو ژن آسیب دیده، به این معنی که کمبود AAT دارید.

 این آزمایش چگونه انجام می شود؟

 آزمایش با نمونه خون انجام می شود.

 آیا این آزمایش خطری دارد؟

 انجام آزمایش خون با سوزن خطراتی دارد. این موارد شامل خونریزی، عفونت، کبودی و احساس سبکی سر است. هنگامی که سوزن به بازو یا دست شما می زند، ممکن است احساس سوزش یا درد خفیفی داشته باشید. پس از آن، محل ممکن است دردناک باشد.

 اگرچه خطرات فیزیکی این آزمایش اندک است، اما ممکن است از نظر احساسی ناراحت کننده باشد که متوجه شوید خطر ژنتیکی برای بیماری های خاص دارید. از آنجا که ممکن است یک وضعیت سلامت مزمن را نشان دهد، این آزمایش ممکن است بر پوشش بیمه عمر شما نیز تأثیر بگذارد. به این دلایل، متخصصان توصیه می کنند که به دنبال مشاوره ژنتیک باشید.

موارد موثر بر آزمایش چیست؟

 اگر آزمایش به درستی انجام شود، نتایج باید دقیق باشد اما همیشه احتمال یک نتیجه غیر طبیعی کاذب وجود دارد. شما همچنین می توانید سطح ATT پایینی را در اثر برخی بیماری ها مانند بیماری کلیوی، سوء تغذیه و برخی سرطان ها داشته باشید. یا ممکن است به دلیل عفونت، استرس، بارداری یا استفاده از برخی داروها مانند قرص های ضد بارداری، سطح ATT خود را به طور موقت افزایش دهید. این می تواند منجر به یک سطح طبیعی شود، در حالی که سطح ممکن است در واقع پایین باشد.

 

آزمایشگاه بیمه سرمد، قابل توجه افراد گرامی که تحت پوشش بیمه سرمد هستند می باشد که آزمایشگاه شبانه روزی بیمارستان رسالت تهران واقع در شرق تهران جنب پل سید خندان ، به صورت کاملا قانونی طرف قرارداد بیمه سرمد بوده و همواره به صورت تمام وقت و شبانه روزی آماده خدمت رسانی در تمامی روز های سال حتی ایام تعطیل رسمی به مراجعین محترم بیمه سرمد می باشد . لازم به ذکر است که اگر قصد انجام تست های خود را با استفاده از بیمه سرمد را دارید به همراه داشتن دفترچه که حاوی مهر و امضای پزشک باشد و همچنین مدارک شناسایی الزامی می باشد .

آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه سرمد

مشاهده قیمت آزمایشات در چه صورتی امکان پذیر است ؟

در صورتی که تمایل دارید بدانید که کدام آزمایشات تحت پوشش بیمه سرمد است و اطلاع درباره قیمت آزمایشات بدست آورید نیاز است بدانید که تمامی هزینه ها در این مرکز بر طبق تعرفه مصوب وزارت بهداشت تایین شده و همچنین به دلیل بالا بودن تعداد و نوع آزمایشات و انجام عملیات پذیرش از طریق نرم افزار آزمایشگاهی امکان رویت قیمت تست ها و همچنین تست های تحت پوشش بیمه سرمد تنها بعد از انجام عملیات پذیرش مراجعه کننده امکان پذیر بوده و تا قبل از آن قابل مشاهده نمی باشد . در صورتی که پذیرش شوید تمامی اطلاعات در برگه پذیرش شما درج می شود و شما به راحتی می توانید به قیمت آزمایشات خود قبل از پرداخت وجه دسترسی پیدا کنید .

آزمایشگاه پاتوبیولوژی بیمارستان رسالت تهران به عنوان یکی از دقیق ترین و با کیفیت ترین مراکز آزمایشگاهی طرف قرار داد بیمه سرمد بوده و در تمام سال به صورت شبانه روزی آماده خدمت رسانی می باشد . این مرکز با به کارگیری پیشرفته ترین تجهیزات آزمایشگاهی موجود در کشور و کیت های با کیفیت و دقت بسیار بالا و همچنین پرسنلی با تجربه تمامی تلاش خود را به صورت تمام وقت به کار گرفته تا خیال مراجعین از نظر جواب تست ها کاملا آسوده باشد . این آزمایشگاه همواره خود را نسبت به تمامی تست هایی که انجام می دهد متعهد دانسته و در تلاش است تا بهترین کیفیت و خدمات را در اختیار مراجعین خود قرار دهد .

درباره ما

آزمایشگاه پاتوبیولوژی بیمارستان رسالت(رویال تهران) با مساحت 500 متری در جنب پل سید خندان تهران آماده ارائه خدمات به شما عزیزان  (شرکت های دولتی و خصوصی و سازمان ها و موسسات )می باشد. ضمنا آزمایشگاه بیمارستان رسالت پذیرای کلیه بیمه های تکمیلی می باشد.

 

تماس

آدرس : تهران - ضلع شرقی پل سید خندان، اول 45 متری رسالت، نبش ابوذر غفاری

تلفن : 02122862018  _ 02122852658
تلفن پشتیبانی شبانه روزی : 09198042925
فکس : 02122897319

 

 

نقشه آزمایشگاه

منوی اصلی