آزمایشگاه بیمه ما|آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه ما

آزمایشگاه بیمه ما، قابل توجه مراجعه کنندگان گرامی تحت پوشش بیمه ما می باشد که این مرکز به صورت قانونی طرف قرار داد بیمه ما بوده و همواره به صورت شبانه روزی آماده خدمت رسانی و انجام کلیه امور آزمایشاتی این عزیزان در تمامی سال از جمله روز های تعطیل رسمی می باشد . مراجعین عزیز تحت پوشش بیمه ما به خاطر داشته باشند که به همراه داشتن نسخه نهر و امضا شده دکتر و مدارک شناسایی در هنگام عملیات پذیرش اجباری می باشد . این مرکز به عنوان یکی از پیشرفته ترین و مجهزترین مراکز آزمایشگاهی بیمه ما بوده و با به کارگیری پرسنلی با تجربه با مدارک مربوطه تعهد دقیق ترین جواب و با کیفیت ترین تست ها را دارا است و تمامی قیمت آزمایشات طبق تعرفه مصوب وزارت بهداشت می باشد .

آزمایشگاه بیمه مابصورت شبانه روزی

 

با نظر به اینکه یکی از سوالات متداولی که در هنگام رجوع به محیط آزمایشگاه توسط مراجعین تحت پوشش بیمه ما مطرح می شود در مورد قیمت آزمایشات تحت پوشش بیمه ما است لازم دانستیم تا توضیحی را در مورد این سوال در خدمت متقاضیان تست قرار دهیم ، از آن جایی که تمامی هزینه ها و تعرفه ها به صورت سیستمی محاسبه می شود و اشاره به این تعداد و نوع تست های که در این مرکز انجام می پذیرد امکان رویت قیمت ها تنها بعد از انجام عملیات پذیرش امکان پذیر می باشد .

در صورتی که تمایل به انجام تست های خود را با استفاده از بیمه ما در محل و یا منزل خود را دارید می توانمید از طریق تماس با آزمایشگاه و یا استفاده از سامانه نمونه گیری در منزل موجود در سایت و یا استفاده از واتس آپ سایت در خواست خود را با این مرکز در میان گذاشته تا در سریع ترین زمان ممکن جهت رسیدگی به امور شما ، هماهنگی های لازم انجام شود .

 

همه چیز درباره آزمایش خون

آزمایش خون می تواند برای کمک به پزشک در شناسایی انواع بیماری ها، از جمله عفونت، کم خونی، کلسترول بالا، کمبود ویتامین، نارسایی اندام ها، زگیل تناسلی، سرطان، دیابت و غیره استفاده شود. پزشکان به استفاده از آزمایش خون در تجزیه و تحلیل رفتار موادی مثل پروتئین ها، سلول ها یا مواد شیمیایی در خون بررسی می کنند.

این می تواند تصویری از سلامت کلی شما به آنها بدهد و به آنها در تشخیص بیماری های مختلف، نظارت بر شرایط مزمن، ارزیابی عملکرد اندام شما و تعیین قدرت سیستم ایمنی شما کمک کند. انجام دادن آزمایش خون منظم یکی از مهم ترین راه ها برای پیگیری از سلامت بدن می باشد.

 

آزمایش خون چه چیزی را بررسی می کند؟

آزمایش خون به پزشکان کمک می کند تا ببینند که اندام های مختلف بدن چگونه کار می کنند. نمونه‌هایی از اندام‌هایی که عملکرد نادرست آنها در آزمایش خون قابل مشاهده است عبارتند از: قلب، تیروئید، کبد یا کلیه‌ها.

پزشکان همچنین می توانند از آزمایش خون برای یافتن نشانگرهای بیماری ها و شرایط سلامتی مثل:

آزمایش دیابت

زگیل تناسلی

کم خونی

سرطان

بیماری عروق کرونر قلب

سایر آزمایشات خون می تواند نشان دهد که آیا داروهایی که مصرف می کنید به درستی کار می کنند یا اینکه میزان لخته شدن خون شما را ارزیابی می کند.

 

چه زمانی به آزمایش خون نیاز دارید؟

معمولاً در موارد زیر تحت آزمایش خون قرار می گیرید:

در طول معاینه فیزیکی سالانه: پزشک ممکن است آزمایش خون عمومی مانند شمارش کامل خون  (CBC) را تجویز کند.

شما در معرض خطر بیماری هستید: اگر شانس بیشتری برای ابتلا به یک بیماری یا بیماری خاص دارید یا اگر یک جهش ژنتیکی شناخته شده دارید که می تواند باعث ایجاد یک بیماری شود، ممکن است نیاز به انجام آزمایش خون خاصی داشته باشید.

شما یک بیماری شناخته شده دارید: گاهی اوقات، شما قبلاً تشخیص داده اید، اما پزشک شما باید بداند که وضعیت شما چگونه در حال پیشرفت است یا درمان شما را ارزیابی کند.

شما علائم دارید: اگر علائمی را تجربه می کنید، پزشک ممکن است نیاز به انجام آزمایش خون برای تأیید تشخیص مشکوک یا بررسی اینکه آیا به آزمایش های تخصصی تری نیاز دارید یا خیر.

شما باردار هستید: در طول بارداری، پزشک شما CBC را انجام می دهد و گروه خونی شما را آزمایش می کند.

قبل از جراحی: اگر جراح شما بخواهد هر چیزی که ممکن است شما را در طول عمل بیشتر در معرض خطر قرار دهد، مانند خونریزی بیش از حد، بررسی کند، ممکن است نیاز به آزمایش خون داشته باشید.

شما می خواهید سلامت خود را حفظ کنید: دانستن سطوح اجزای مختلف خون، مانند کلسترول HDL و LDL، می تواند به شما این امکان را بدهد که رژیم غذایی تان را برای به حداکثر رساندن عادت های غذایی سالم تغییر دهید.

با توجه به آزمایشات معمول خون، توصیه ها حداقل نیاز به آزمایش چربی از سن 20 سالگی و هر 5 سال بعد از آن برای افراد با خطر کم بیماری قلبی دارند.

برای افرادی که در معرض خطر بالاتر بیماری قلبی هستند، ممکن است آزمایش چربی های مکرر لازم باشد.

علاوه بر این، اگر 40 تا 70 سال سن دارید و اضافه وزن دارید یا چاقی دارید، باید آزمایش دیابت بدهید.

افراد بالای 45 سال باید به طور منظم غربالگری سرطان کولورکتال را آغاز کنند. ممکن است آزمایش خون مدفوع یا کولونوسکوپی انجام دهید.

 s/آزمایشگاه بیمه ما

در آزمایش خون چه مقدار خون گرفته می شود؟

مقدار آن معمولاً برای پر کردن یک ویال کوچک خون کافی است. با این حال، اگر بیش از یک آزمایش انجام می دهید، ممکن است مجبور شوید چندین ویال را پر کنید.

 

رایج ترین آزمایشات آزمایشگاهی کدامند؟

تست های آسیب شناسی و آزمایشگاهی با کمک به تشخیص بیماری، نظارت بر اثربخشی درمان و هدایت مدیریت بیمار، نقش مهمی در مراقبت های بهداشتی ایفا می کنند. آنها اطلاعاتی را ارائه می دهند که به متخصصان مراقبت های بهداشتی کمک می کند تا تشخیص های دقیق، توسعه برنامه های درمانی و بهبود نتایج بیمار را انجام دهند. داده های به دست آمده از آزمایش ها همچنین دید عمیقی را به رفتار دستور آزمایشگاهی پزشکان ارائه می دهد.

 

رایج ترین تست آزمایشگاهی شیمی

هموگلوبین گلیکوزیله a1cرایج ترین آزمایش آزمایشگاهی، این برای اندازه گیری میانگین سطح گلوکز خون در طول زمان استفاده می شود، که معمولاً بازتاب یک بازه زمانی دو تا سه ماهه است. این آزمایش معمولاً برای نظارت و مدیریت دیابت استفاده می شود و اطلاعاتی در مورد کنترل طولانی مدت قند خون ارائه می دهد.

 

رایج ترین آزمایش هماتولوژی و انعقاد آزمایشگاهی

 شمارش کامل خون با شمارش گلبول‌های سفید، رایج‌ترین آزمایش هماتولوژی و انعقاد خون بود که 50 درصد از کل روش‌ها را شامل می‌شود. این یک آزمایش خون است که اطلاعات جامعی در مورد انواع مختلف سلول های خونی در نمونه بیمار ارائه می دهد. این تست پارامترهای مختلفی را اندازه گیری می کند، از جمله:

هموگلوبین: میزان پروتئین حامل اکسیژن در گلبول های قرمز خون را اندازه گیری می کند.

هماتوکریت: درصد گلبول های قرمز خون را در حجم کل خون تعیین می کند.

شمارش گلبول های قرمز: تعداد گلبول های قرمز خون را در حجم معینی از خون کمیت می کند.

شمارش گلبول های سفید: تعداد کل گلبول های سفید خون را در نمونه خون مشخص می کند.

شمارش پلاکت: تعداد پلاکت هایی که مسئول لخته شدن خون هستند را اندازه گیری می کند.

این اطلاعات به ارزیابی سیستم ایمنی و تشخیص هر گونه ناهنجاری یا عفونت کمک می کند. این یک روش مهم برای تشخیص و نظارت بر طیف گسترده ای از شرایط، از جمله عفونت، کم خونی، اختلالات التهابی، و برخی سرطان های خون است. همچنین اطلاعاتی در مورد سلامت خون بیمار ارائه می دهد. آزمایشگاه بیمارستان رسالت تهران یک آزمایشگاه طرف قرارداد با بیمه ما است و شما همشهریان عزیز که از خدمات بیمه ما استفاده می کنید می توانید جهت انجام آزمایشات خود به این بیمارستان مراجعه نمایید.

درباره ما

آزمایشگاه پاتوبیولوژی بیمارستان رسالت(رویال تهران) با مساحت 500 متری در جنب پل سید خندان تهران آماده ارائه خدمات به شما عزیزان  (شرکت های دولتی و خصوصی و سازمان ها و موسسات )می باشد. ضمنا آزمایشگاه بیمارستان رسالت پذیرای کلیه بیمه های تکمیلی می باشد.

 

تماس

آدرس : تهران - ضلع شرقی پل سید خندان، اول 45 متری رسالت، نبش ابوذر غفاری

تلفن : 02122862018  _ 02122852658
تلفن پشتیبانی شبانه روزی : 09198042925
فکس : 02122897319

 

 

نقشه آزمایشگاه

منوی اصلی